Suriye Devrimci Solu, enternasyonal dayanışma çağrısı yaptı: “Sürekli Devrim bir yandan Esad diktatörlüğü rejimine karşı çıkmak ve onu yıkmaya çalışmak, diğer yandan Suriye halkının çıkarlarıyla çelişen kendi çıkarları için Suriye’deki devrimci süreci gasp etmeye çalışan küresel ve bölgesel emperyalizmlere karşı koymak anlamına geliyor. Bu nedenledir ki biz ister Batılı ve Suudi/Katar eksenli olsun, isterse rejimin halk hareketine yönelik baskılarını parasal ve askeri yönden destekleyen İran/Rusya eksenli olsun Suriye’deki tüm yabancı müdahaleleri reddediyor ve kınıyoruz.”

“Tüm ilerici ve demokratik güçlerin Suriye’deki halk hareketini ve diktatörlük rejimine karşı mücadelenin bir parçası olan Suriye devrimci solunu desteklemesi gerekiyor. Bu nedenle sizi Suriye Devrimiyle ve isyan eden Suriye halkıyla dayanışma içinde olduğunuzu açıkça ifade etmeye çağırıyoruz. Yaşasın Suriye Halk Devrimi! Şam, 23 Eylül 2012"

DSiP, 1 Aralık’ta stanbul’da, Galatasaray’dan Maçka’daki Suriye Konsolosluğu’na yürüyecek: Katil Esad yenilecek! Suriye halkı kazanacak!


Dijital sayı 27 - 11 Mayıs 2021 (pdf)

Dijital sayı 26 - 27 Nisan 2021 (pdf)

Dijital sayı 25 - 6 Nisan 2021 (pdf)

Dijital sayı 24 - 23 Mart 2021 (pdf)

Dijital sayı 23 - 16 Mart 2021 (pdf)

Abone olun

Dostlarımız

Marksist.org

Marksizm 2013

dsip
















Su Hakkı Kampanyası